Lästips
Lästips

En fantastisk tv-personlighet i USA

Bill O’Reilly & hans nyhetskanal www.billoreilly.com .

Bill O’Reillys framgångar inom sändning och publicering är oöverträffad. Det ikoniska ankaret av “The O’Reilly Factor”, han ledde programmet till den högst rankade kabelnyhetssändningen i USA under 16 år i rad. Hans webbplats BillOReilly.com följs av miljoner över hela världen. Hans “No Spin News” som sänds på www.billoreilly.com sänds vardagskvällar måndag – torsdag kl. 20.00 och 23.00 på ”The First TV”, ett nytt medienätverk tillgängligt på digitala plattformar inklusive Roku, Amazon Fire, Apple TV och många andra. Han är värd för “The O’Reilly Update”, som hörs vardagar på mer än 225 radiostationer över hela USA och streamas på Pandora-appen. Dessutom har han skrivit häpnadsväckande 17st nummer-ett-rankade fackböcker, inklusive den historiska “Killing”-serien; den mest sålda facklitteraturserien genom tiderna med nästan 19 miljoner tryckta böcker vilket gör honom till den mest framgångsrika facklitteraturförfattaren genom tiderna.


The No Spin News fungerar som så att Bill O’Reilly sitter framför kameran och lämnar de mest viktiga nyheterna för dagen. Bakom sig så har Bill en egen handplockad stab av super professionella snubbar som verkligen kan det här med att luska fram uppgifter som andra vanliga journalister antingen inte orkar eller klarar av att plocka fram. Kvaliteten på nyhetsförmedlingen håller en oerhört hög nivå. Den absolut bästa i branschen vill jag påstå. Nyheterna som redovisas väljs ut och presenteras på ett neutralt, naturligt och behagligt sätt. Bill O’Reilly är inte vare sig republikan eller demokrat, han är en så kallad registrerad oberoende. Men han är en ”traditional guy”.  Bill O’Reilly är bekant med väldigt många i den politiska eliten och även i kändis världen i USA, vilket gör att han när det ”hettar till” bara behöver lyfta på luren och slå en signal och fråga vad det är som händer. Bill & Trump är ju polare och de snackar ofta med varandra. Om man ska starta en motsvarande www.billoreilly.com här i Sverige ja, då blir det ju lite svårt att hitta någon som når upp till O’Reillys nivå. Men inget är omöjligt – Sky is The Limit.


Thomas Ek
Thomas Ekhttps://svtblogg.se
Thomas Ek är medlem i Medborgaperspektiv.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Thomas Ek
Thomas Ekhttps://svtblogg.se
Thomas Ek är medlem i Medborgaperspektiv.se

Våra sociala kanaler

Stöd Medborgarpolitik

Stöd vårt arbete med att granska regering och myndigheter. Bli gärna månadsgivare. Klicka på beloppet i knappen.

Populära artiklar

Fler inslag från Medborgarpolitik

Public service och media i övrigt måste förmedla kunskap om Islam.

  Man kan inte bygga en demokrati på okunskap. Det...

Fria media står och stampar

Fria media är idag en vital aktör i samhällsdebatten....

Rätt och fel om invandringen

Syftet med denna text är att förse opinionsbildare med...

Dan Ahlmarks artiklar om angreppen på västerlandet

Det pågår kontinuerliga angrepp på västerlandet för att bana...