Lästips
Lästips

Hur kunde MSB missa den massiva jihadistinvasionen från MENA-länderna?

OPINION. Den av Dan Eliasson helt sosseinflitrerade Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap (MSB) har som en av sina huvuduppgifter att ha beredskap och omhänderta konsekvenserna av en främmande makts förestående invasion i Sverige. Hur kunde MSB missa den massiva invasionen från MENA-länderna?

Text: Jan Norberg | #valet2022

Vi är idag många som undrar, efter vad som hänt runt om i Sverige de senaste dagarna, hur MSB i sin iver väljer att förfölja vad de i sin nomenklatur kallar högerextrema. MSB negligerar det muslimska hotet. Vi kan nu inför våra egna ögon se hur hela samhällsapparaten blir helt förlamad av det muslimska våldsamheterna.

Politikerna, polisen och rättsväsendet försöker nu med alla till buds stående medel kalla detta för ”gängrelaterat” våld och därmed fortsätta att försöka dölja fakta och tysta de vilka påpekat att det är en massinvasion från länderna med våldsideologin Islam i bagaget, som hotar hela samhällsstrukturen.

Rasmus Paludan i Malmö i april 2022. Foto: Paludan
Rasmus Paludan i Malmö i april 2022. Foto: Paludan

Damage control

De av sossarna infiltrerade myndigheterna, vilka sett hjärnspöken till höger om sig själva under många år, har nu fått väldigt svårt att förklara för den svenska ursprungsbefolkningen varför man hittills helt struntat i sin bevakning av våldsbenägna muslimer från MENA-länderna.

Nu skall det dock minsann tas krafttag mot de kriminella muslimska gängen, varför har man struntat i detta tidigare?

Poliser och jurister utbildade vid Södertörns högskola har inga andra svar än att det finns vissa brister i genusutbildningen som ingår i dessa två utbildningsgrenar. Vi är många som inte ser hur genuscertifiering skall kunna bidra till att lösa de nu uppkomna problemen.

Så här går det när den politiskt korrekta eliten inom socialdemokratin fått totalt herravälde över sunt förnuft i de myndigheter som de styr via sin utnämningsmakt.

Nu är det plötsligt väldigt tyst från MSB, inte ens en kampanj mot ryss skräcken flyter upp i deras nyhetsflöde. Känner vi oss säkra på att MSB har koll på läget? Knappast om du frågar den svenska befolkningen.

Hur hanterar MSB sin underrättelsetjänst för psykologiskt försvar från Karlstad där de sitter med sin elektroniska övervakningsutrustning?

Lågintensiv terror mot Sverige – Tryggare i andra länder

De muslimska terroristattackerna mot det svenska samhället har nu nått sådana proportioner att det eventuellt inte längre går att via olika övervakningstjänster övervaka och förhindra det nu påbörjade inbördeskriget. MENA folkets förslagenhet har lamslagit MSB och andra myndigheter vars uppgift det är att förhindra att den här typen av inbördeskrig överhuvudtaget kan uppstå.

Det är snart dags för alla ursprungssvenskar att allvarligt överväga en flytt utomlands där säkerhetstjänsten inte fokuserar den egna inhemska befolkningen, utan mer går in för uppgiften att förebygga och hindra att just den här typen av terrorhandlingar kan ske dag efter dag.

Personligen förutsåg jag den här utvecklingen för ganska många år sedan och jag bor därför numera i Portugal, där polisen ganska självständigt får ansvara att sköta om säkerheten för sin ursprungsbefolkning.

Text: Jan Norberg | #valet2022


Jan Norberg
Jan Norberg
Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör och medlem i föreningen Medborgarperspektiv.se.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Jan Norberg
Jan Norberg
Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör och medlem i föreningen Medborgarperspektiv.se.

Våra sociala kanaler

Stöd Medborgarpolitik

Stöd vårt arbete med att granska regering och myndigheter. Bli gärna månadsgivare. Klicka på beloppet i knappen.

Populära artiklar

Fler inslag från Medborgarpolitik

Dan Ahlmark: Allvarliga brister i den svenska författningen och inom partierna

Artikeln har tidigare publicerats på NewsVoice. Det är tydligt, att...

126 saker som media inte gärna skriver om.

Nedan följer områden som svenska journalister i etablerad media...

Tricotöser

Av PATRIK ENGELLAU 13/6-24 Tidigare publicerad på Det Goda Samhället: Förr...

Public service och media i övrigt måste förmedla kunskap om Islam.

  Man kan inte bygga en demokrati på okunskap. Det...