Lästips
Lästips

lslamisternas våld kan göra migrationsfrågan till årets stora fråga valet 2022

OPINION & VALET 2022. Påskens terroristkravaller utförda av muslimska fanatiker med hemvist i någon av No-Go-zonerna i Sverige, och som i regi av våra riksdagspolitiker fått fribiljett till ohämmad kriminalitet, har med rätta upprört en hel nation av ursprungssvenskar.

Text: Jan Norberg | #valet2022

Den ständigt stigande kriminaliteten som till största delen sker i regi av migranter med islam som s.k. religion har av lögnaktiga politiker, verklighetsfrånvända socialarbetare, en värdegrundsvurmande polis samt ett genomkorrumperat rättsväsende undertryckts i det svenska medvetandet medelst kraftig stigmatisering. De vilka ändå haft modet att, i försynta ordalag, framföra kritik har genast fått tillmälen som rasister och högerextrema.

Rasmus Paludan i Malmö i april 2022. Foto: Paludan
Rasmus Paludan i Malmö i april 2022. Foto: Paludan på Telegram

Det behövdes bara en dansk/svensk, Rasmus Paludan, för att hela bubblan skulle spricka. Nu har anden flugit ur flaskan med en gigantisk urladdning. Inbördeskriget är ett faktum.

En bra metafor är att jämföra utvecklingen med, är när man skakar en läskedrycksflaska med korken på och sedan öppnar den. Då sprutar den aggregerade kolsyran ut ur flaskan med kraftig ödeläggelse som följd, om man inte ser till att rikta sprutandet mot närliggande slask.

Den samlade aggressionen dessa muslimer nu riktar mot svenska civila och en poliskår med 23-åriga hästsvanstjejer i främsta ledet sker helt hämningslöst, varpå inkompetenta polisbefäl beordrar en reträtt som är direkt farlig för allmänheten som råkar befinna sig i närheten. Uppenbart bristfälliga förberedelser för detta uppdrag.

Signalerna detta sänder till dessa islamistiska våldsverkare ger dem råg i ryggen att fortsätta sina våldsdåd, dag efter dag. Paludan behöver bara annonsera ett möte någonstans så startar dessa primitiva muslimska krigare nya kravaller.

Om han sedan faktiskt inställer sig på platsen är av underordnad betydelse, islamistkrigarna har fått blodad tand i ordets rätta bemärkelse och vill därför visa svenskarna vilka det är som bestämmer i Sverige.

Ett tafatt och värdegrundsstyrt MSM-media och ett statskontrollerat Public service gör sitt bästa för att lägga skulden på Paludan med tillmälen som högerextrem ligist och provokatör. Som grädde på moset tar SVT in chefsideologen Daniel Pohl från lika vänsterextrema Expo som sanningsvittne att förklara och ge bakgrund. Sanslöst!

Situationen som nu uppstått kan vara början på en brottsvåg som eventuellt övergår i ett inbördeskrig där snart militär måste kallas in, då givetvis förutsatt de fått sin varma kvällschoklad serverad och rena strumpor framlagda på det regnbågsfärgade sängöverkastet i sina respektive logement.

Kanske bäst att ringa hem till mamma och säga god natt, morgondagens utmaningar i No Go zonerna kan ju minsann innebära att man måste utföra krigsliknande våldshandlingar, och vad skall mamma säga då?

Blir migrantkravallerna årets fråga vid valet 2022?

Det går fort i Hockey som man brukar säga. Det vill säga islamisternas våldshandlingar kan göra migrationsfrågan till årets stora valfråga. Något som normalt borde gynna de mer invandringskritiska partierna, men säker skall man inte vara då svensken endast får sin tillrättalagda nyhetsinformation från någon av de presstödsberoende svenska tidningarna eller från StasiTV (SVT/TV4).

Blir migrationsfrågan årets stora valfråga så inställer sig nog panik hos 8-klövern. Överväg som väljare något av de partier som ännu inte är korrumperade av riksdagens generösa ekonomiska villkor, dvs feta riksdagsarvoden och de generösa partistödspengarna.

Text: Jan Norberg


Jan Norberg
Jan Norberg
Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör och medlem i föreningen Medborgarperspektiv.se.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Jan Norberg
Jan Norberg
Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör och medlem i föreningen Medborgarperspektiv.se.

Våra sociala kanaler

Stöd Medborgarpolitik

Stöd vårt arbete med att granska regering och myndigheter. Bli gärna månadsgivare. Klicka på beloppet i knappen.

Populära artiklar

Fler inslag från Medborgarpolitik

Dan Ahlmark: WHO som exekutiv organisation kan bli förödande för Sverige

Artikeln har tidigare publicerats i NewsVoice. Det nya föreslagna pandemiavtalet...

Ahlmark: Ändringsförslagen avseende WHO:s pandemiavtal

Artikeln har tidigare publicerats i NewsVoice. “Olämpliga policyförslag innebär en...

Ahlmark: WHO vill med det nya pandemiavtalet dämpa yttrandefrihet och personlig frihet

Artikeln har tidigare publicerats i NewsVoice. I maj 2024 kommer...

Världen har en tacksamhetsskuld till Västerlandet

Västerlandet anklagas ofta för att ha orsakat slaveri, kolonialism och...