Lästips
Lästips

Tvinga polisen fokusera på sin roll som brottsbekämpare

OPINION. När hela Sverige invaderas av islamister, vilka till mycket stor andel lever helt utanför svenska normer och lagar, ser vi i kriminalstatistiken hur stor andel de med utrikes bakgrund är ansvariga för brott.

När vi då alla väntar på polisens samlade grepp att verkligen bekämpa och tillintetgöra den mycket grova kriminalitet som vissa migranter står för, då genomför svensk polis istället en massiv insats för att jaga fartsyndare på svenska vägar.

Samnytt tar i sin artikel upp detta fenomen.

Tvinga polisen att fokusera på sin roll som brottsbekämpare

Mitt råd till alla vilka som av olika skäl råkar köra 6-9 km/h för fort är att inte erkänna ”brottet” vid vägkanten, när någon dryg PK-polis stöddigt vill överräcka boten till dig.

Låt ärendet gå till domstol och överklaga gärna tingsrättens dom till hovrätten. På så vis översvämmar vi rättssystemet och detta i sin tur tvingar polisen att fokusera på sin roll som brottsbekämpare där de grova brotten får förtur.

Kom ihåg att böter för fortkörning i förväg är beloppsbestämda och kan aldrig få några andra konsekvenser än de redan i förväg stipulerade böterna. Om vi alla med denna helt legala metod dränker rättssystemet så visar vi med fötterna vad vi som svenskar tycker om polisens prioriteringar.

Ta din nästa brottsanklagelse vid vägkanten till tingsrätten och släpp rädslan att bli dragen till tings. Du gör oss alla en stor tjänst om du följer detta råd. Vad har du att förlora?

Text: Jan Norberg | Bild: Polisen, 2017 i Almedalen, Gotland. Foto: Joakim Berndes. Licens: CC BY-SA 4.0 | #valet2022


Jan Norberg
Jan Norberg
Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör och medlem i föreningen Medborgarperspektiv.se.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Jan Norberg
Jan Norberg
Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör och medlem i föreningen Medborgarperspektiv.se.

Våra sociala kanaler

Stöd Medborgarpolitik

Stöd vårt arbete med att granska regering och myndigheter. Bli gärna månadsgivare. Klicka på beloppet i knappen.

Populära artiklar

Fler inslag från Medborgarpolitik

Rätt och fel om invandringen

Syftet med denna text är att förse opinionsbildare med...

Dan Ahlmarks artiklar om angreppen på västerlandet

Det pågår kontinuerliga angrepp på västerlandet för att bana...

Bilden av slaveriet måste nyanseras

Det är dags att aspekter som ofta förbises med...

“MENA-invånare inga offer för vit överhöghet och dominans”

Invånarna i MENA-länderna är offer – inte för vita...